Cursus 'DigiSterker; omgaan met de digitale overheid en DigiD'

Wil je een verhuizing doorgeven of een gevonden of verloren voorwerp melden? Dat kan bij de balie van het gemeentehuis, maar ook via de website van de gemeente Leusden. En zo zijn er nog veel meer dingen die je online kunt regelen. Bijvoorbeeld het aanvragen van een machtiging voor het invullen van je belastingaangifte. Vind je dat lastig? Dan ben je van harte welkom bij de cursus DigiSterker; omgaan met de digitale overheid en DigiD. De cursus wordt gegeven door Gilde Leusden en bestaat uit 4 bijeenkomsten.

Deze cursus, ontwikkeld door stichting Digisterker, is dé plek om te oefenen met de digitale overheid en DigiD. Door deel te nemen aan deze cursus kun je verschillende overheidszaken in de toekomst ook vanuit huis regelen. Naast www.leusden.nl komen ook persoonlijke omgevingen in de cursus aan bod, zoals www.mijnoverheid.nl.
 

Cursusdata

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur op vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur, waarbij de eerste bijeenkomst plaatsvindt op vrijdag 8 maart in de Bibliotheek Leusden. De andere 3 bijeenkomsten vinden plaats op 15, 22 en 29 maart. 
 

Aanmelden

Wil je deze cursus graag volgen? Meld je dan aan via de knop, aan de balie van de Bibliotheek of bel 033-4631914.  Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor de cursus wordt contact met je opgenomen voor een korte intake.