Vrijwilligersvacatures

Begin de week goed als vrijwilliger Digitale Vaardigheid bij het Gilde.
Elke maandag om 10 uur bij het Digitale HulpPlein (DHP). Samen met meerdere collega’s, allemaal vrijwilligers,  kunt u een verschil maken voor een grote groep Leusdenaren. Hier helpt u (voornamelijk)  senioren met hun vragen over digitale apparaten en internet.
Is het een keer een rustige maandagmorgen, dan even bijpraten met een kopje koffie.

Wat brengt u mee ?
Affiniteit met de digitale wereld is vereist. En vooral plezier in het helpen van andere mensen, tegelijk met de bereidheid om in teamverband een probleem van een klant op te lossen.

Heeft u interesse of kent u een familielid , buurvrouw of buurman, neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of kom langs op maandagmorgen. Wij vertellen u graag meer.

Telefoon: op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur op 06-83343073. Buiten deze tijden wordt de telefoon niet opgenomen, maar kunt u wel een bericht inspreken. We bellen u dan z.s.m. terug. U kunt natuurlijk ook een keer langs komen op de maandagmorgen in de bibliotheek om te kijken of dit vrijwilligerswerk u aanspreekt.


Een reactie van een van onze vrijwilligers, actief sinds zes maanden.
Een tijdje terug ben ik enthousiast als vrijwilliger begonnen bij Gilde Leusden. Het doet me goed om mensen te helpen. Vooral als ik zie dat de mensen tevreden en blij zijn met de hulp die ze krijgen. Dat zorgt ervoor dat ik plezier heb in het doorgeven van mijn kennis. Als er iets is waar ik minder van af weet, dan is het fijn dat andere vrijwilligers willen helpen.