Vrijwilligersvacatures

Begin de week goed als vrijwilliger Digitale Vaardigheid bij het Gilde.
Elke maandag om 10 uur bij het Digitale HulpPlein (DHP). Samen met meerdere collega’s, allemaal vrijwilligers,  kunt u een verschil maken voor een grote groep Leusdenaren. Hier helpt u (voornamelijk)  senioren met hun vragen over digitale apparaten en internet.
Is het een keer een rustige maandagmorgen, dan even bijpraten met een kopje koffie.

Wat brengt u mee ?
Specialistische kennis op digitaal gebied is niet per sé vereist. Wel leergierigheid en vooral plezier in het helpen van andere mensen. Een klein beetje moed en geduld, dan komt de rest komt vanzelf.

Heeft u interesse of kent u een familielid , buurvrouw of buurman, neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of kom langs op maandagmorgen. Wij vertellen u graag meer.

Telefoon: op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur op 06-83343073. Buiten deze tijden wordt de telefoon niet opgenomen, maar kunt u wel een bericht inspreken. We bellen u dan z.s.m. terug. Of reageer per Email


Een reactie van een van onze vrijwilligers, actief sinds zes maanden.
Een tijdje terug ben ik enthousiast als vrijwilliger begonnen bij Gilde Leusden. Het doet me goed om mensen te helpen. Vooral als ik zie dat de mensen tevreden en blij zijn met de hulp die ze krijgen. Dat zorgt ervoor dat ik plezier heb in het doorgeven van mijn kennis. Als er iets is waar ik minder van af weet, dan is het fijn dat andere vrijwilligers willen helpen.