Coach worden?

Samenspraak zoekt nieuwe coaches. Iets voor jou?  

Vacature Taalcoach Samenspraak Gilde Leusden.

Organisatie: Samenspraak Gilde Leusden zoekt nieuwe taalcoaches, die ondersteuning willen bieden aan anderstalige Leusdenaren bij het leren van de Nederlandse taal en cultuur. Dit gebeurt in een wekelijks één op één contact, bij de anderstalige thuis of ook wel bij de taalcoach of op een locatie naar keuze, b.v. in de bibliotheek.

Het oefenen van de spreekvaardigheid Nederlands staat voorop, maar ook wordt wel hulp gevraagd bij het huiswerk van de Inburgeringscursus. De taalcoach stelt zich open op voor het uitwisselen van culturele overeenkomsten en verschillen en laat de anderstalige kennismaken met activiteiten buitenshuis, waarbij de anderstalige in aanraking komt met zijn / haar directe omgeving. Zonder taal ben je nergens! De taalcoach maakt het verschil.                                                                                                                                   De taalcoach krijgt een training aangeboden en kan op ondersteuning rekenen van de coördinatoren van Samenspraak.

Aanmelden

Via samenspraakleusden of bij een van de coördinatoren Dineke Pals, tel. 033-494 3962 of Anke de Jong, tel. 033-7854670.