Leercentrum

In samenwerking met Seniorweb en Bibliotheek Eemland verzorgt Gilde Leusden laagdrempelige cursussen in het gebruik van de computer, tablet, iPad, iPhone en smartphone. Tevens worden er workshops verzorgd over actuele onderwerpen.


De doelgroep voor de cursussen is verschillend. Enerzijds zijn er cursussen voor mensen die geen of weinig ervaring met de tablet of computer hebben, de zogenaamde basiscursussen. En verder zijn er cursussen voor mensen die de basisprincipes beheersen maar juist méér dingen met hun iPad, tablet of computer willen doen, de vervolgursussen.

 

Unieke cursusopzet
Het unieke van de cursussen in het Leercentrum is dat er meerdere begeleiders aanwezig zijn waar u een beroep op kunt doen tijdens de oefeningen als er vragen zijn of als er iets onduidelijk is. Door deze semi-individuele begeleiding is het rendement van de cursus heel hoog Tijdens de cursus wordt er veel geoefend op de eigen laptop, iPad of tablet. 

Workshops
Het Leercentrum biedt regelmatig workshops aan over onderwerpen die in de belangstelling staan zoals b.v. Facebook, smartphone, veilig on-line of de Cloud. Deze workshops duren steeds één ochtend of middag.

 

Klik HIER voor het actuele aanbod aan cursussen en workshops en om u op te geven voor een cursus of workshop. U kunt ook naar het Digitaal Hulpplein komen voor meer informatie en om u op te geven voor een cursus of workshop of bel op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur op telefoonnr 06-83343073.