Cursusprogramma

Het Digitaal Hulpplein begint weer op maandag 31 mei.

De overige activiteiten Klik&Tik, Cursussen en Thuishulp zijn nog opgeschort, Lees meer ....

Zodra er nieuws is over onze activiteiten vermelden we dat op de website en in onze nieuwsbrief


Gratis internetcursus Klik & Tik

Iedere maandagochtend van 10 - 12 uur (behalve in juli en augustus).

In samenwerking met de bibliotheek organiseert Gilde Leusden deze gratis cursus voor echte beginners met een laptop of een iPad/Tablet of Smartphone/iPhone.

U krijgt individuele begeleiding.

We beginnen met het toetsenbord. Teksten typen en corrigeren.

In uw eigen tempo leert u waar de letters te vinden en werken we ernaar toe dat u kan mailen en zoeken op Internet. Aanmelden kan iedere maandagmorgen tijdens het digitale hulpplein in de Bibliotheek van Leusden of bel op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur naar 06-83343073.


Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte gehouden worden van ons cursusaanbod?

Meld u zich dan aan voor de Nieuwsbrief.

Staat datgene wat u wilt leren er niet bij? Gilde Leusden geeft ook les op individuele basis, onder andere via Computerles Thuis en tijdens het Digitaal Hulpplein


Inlichtingen

Via de oranje Info knop achter de betreffende cursus krijgt u meer info over de inhoud en het niveau van de cursus. Blijven er nog vragen over, kom dan op maandagmorgen tussen 10 en 12 naar het Digitaal Hulpplein in de bibliotheek in Leusden of bel op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur naar 06-83343073 (geen WhatsApp berichten sturen!)

Inschrijven

Gebruik de knop "Inschrijven" in het overzicht hierboven, of kom op maandagmorgen tussen 10 en 12 naar het Digitaal Hulpplein ,

of bel op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur op 06-83343073 (geen WhatsApp berichten sturen!).

Ongeveer een week voordat de cursus begint krijgt u ter herinnering een e-mail op het opgegeven Email adres.

Afmelden

Heeft u zich ingeschreven voor een cursus maar bent u door omstandigheden verhinderd, laat het ons svp weten. Het gebeurt regelmatig dat mensen zich opgeven en vervolgens niet komen. We hebben dan andere mensen al moeten teleurstellen omdat we meenden dat de cursus vol was. Afmelden kan via een email of via het contactformulier.