Het unieke van onze cursussen

Bij de cursussen die Gilde Leusden samen met Bibliotheek Eemland en SeniorWeb geeft, worden steeds een aantal extra begeleiders ingeschakeld. Geen angst dus dat u tijdens de les 'vastloopt', er staat steeds iemand klaar om u te helpen!
Daarnaast krijgt u na afloop van de les alle hand-outs van de les toegestuurd, zodat u alles nog eens na kunt kijken. Tenslotte staan we iedere maandagmorgen tijdens het Digitaal Hulpplein voor u klaar om u persoonlijk te helpen als er nog vragen zijn


Nieuwsbrief

Wilt u per e-mail op de hoogte gehouden worden van ons cursusaanbod?

Meld u zich dan aan voor de Nieuwsbrief.


Inlichtingen

Via de oranje Info knop achter de betreffende cursus krijgt u meer info over de inhoud en het niveau van de cursus. Blijven er nog vragen over, kom dan op maandagmorgen tussen 10 en 12 naar het Digitaal Hulpplein in de bibliotheek in Leusden of bel op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur naar 06-83343073 (geen WhatsApp berichten sturen!)

Inschrijven

Gebruik de knop "Inschrijven" in het overzicht hierboven, of kom op maandagmorgen tussen 10 en 12 naar het Digitaal Hulpplein ,

of bel op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur op 06-83343073 (geen WhatsApp berichten sturen!).

Ongeveer een week voordat de cursus begint krijgt u ter herinnering een e-mail op het opgegeven Email adres.

Afmelden

Heeft u zich ingeschreven voor een cursus maar bent u door omstandigheden verhinderd, laat het ons svp weten. Het gebeurt regelmatig dat mensen zich opgeven en vervolgens niet komen. We hebben dan andere mensen al moeten teleurstellen omdat we meenden dat de cursus vol was. Afmelden kan via een email of via het contactformulier.